Slik sletter du WhatsApp-kontoen permanent

Du kan slette WhatsApp-kontoen permanent fra innstillingene til appen. Vær oppmerksom på at dette er en irreversibel prosess der du ikke lenger får tilgang til kontoen din. Det kan ta opptil 90 dager å slette informasjonen din fra sikkerhetskopiserveren, men denne vil ikke være tilgjengelig for noen.

WhatsApp er en populær meldingsapp som lar brukerne sende meldinger, ringe og motta tale- eller videosamtaler og mer ved hjelp av en Wi-Fi-tilkobling. Den bruker kryptering fra ende til annen, og sørger for at bare du og mottakeren kan lese meldingene. Det er for øyeblikket i rampelyset på grunn av sin nye personvernpolicy som har bekymret mange brukere.

Slette WhatsApp-kontoen din permanent ved hjelp av Android-telefonen din

Den nylige kunngjøringen om en ny personvernpolicy som skal implementeres av WhatsApp har mange mennesker bekymret. Noen forlater til og med meldingsplattformen for andre alternativer. Hvis du er bekymret for personvernet ditt mens du bruker appen, kan det være lurt å vurdere å slette det. Slik gjør du det.

Tid som trengs: 5 minutter.

Slett WhatsApp-konto

  1. Åpne WhatsApp-appen.

    Du kan enkelt gjøre dette ved å sveipe opp fra startskjermen og trykke på appikonet.

  2. Trykk på Flere alternativer.

    Dette er de tre vertikale prikkene som finnes øverst til høyre i appen.

  3. Trykk på Innstillinger.

    Dette åpner appinnstillingene som du kan administrere.

  4. Trykk på Konto.

    Dette lar deg gjøre endringer i kontoen din.

  5. Trykk på slett kontoen min.

    Det er her du vil kunne slette kontoen din.

  6. Skriv inn telefonnummeret ditt, og trykk deretter på SLETT KONTOEN.

    Dette vil bekrefte kontoen som skal slettes.

  7. Velg årsaken til at du sletter kontoen fra rullegardinboksen, og trykk deretter på SLETT KONTOEN.

    Dette sletter WhatsApp-kontoen din permanent.

Les også:  Disse automatisk redskapsappene kan kalle travle telefonlinjer om og om igjen til du kommer gjennom

Når kontoen er slettet, blir meldingsloggen din slettet, du blir slettet fra alle gruppene dine, og sikkerhetskopidataene til Google Drive for appen blir slettet.

Etter å ha utført trinnene som er oppført ovenfor, sletter du WhatsApp-kontoen permanent med Android-telefonen din.

Besøk androidhow Youtube Channel for flere feilsøkingsvideoer.

Les også:

  • Slik aktiverer du End to End Encryption i Telegram App

Hvordan kopiere tekst fra hvor som helst på telefonen din – selv om appen blokkerer tekstvalg

Det er enkelt å kopiere tekst fra websider, meldinger, dokumenter og andre visninger på Android -enheten din - bortsett fra når det ikke...

9 måter å låse Android uten å bruke strømknappen på

Gitt hvor mye bruk det blir daglig, er strømknappen alltid en av de første maskinvarefunksjonene som kaller den slutter på en Android -telefon...

19 Harry Potter staver din Android -telefon kan støpe ved hjelp av Google Assistant

Apples Siri er godt kjent med trolldommene til trollmannsverdenen til Harry Potter, men det er ikke som Android-brukere er muggler. Google Assistant, Androids...