Hvordan Googles forhindring av AirDropped Nudes Problem med Android’s New Share Share i nærheten

Android har endelig fått et ordentlig alternativ til Apples AirDrop. Med noen få berøringer, lar Near Share deg sende filer, lenker og til og med tweets til Android, Windows, macOS, ChromeOS eller Linux. Men AirDrop har ikke vært uten sin del av problemene, og heldigvis har Google lært av dem.

En alarmerende trend som dukket opp med AirDrop var brukere som mottok uberettigede nakenbilder. Fremmede ville overføre utnyttende bilder til iPhoner i nærheten. Kjent som «cyber blinkende», kan bildene sendes anonymt så lenge avsenderen befinner seg i et overfylt område.

Som du kan forestille deg, har dette noen brukere som er bekymret for hva de kan se neste gang de kommer på bussen eller t-banen. Men i stedet for å plage den nye funksjonen med dette problemet, kom Google foran det ved å gi deg personvernbeskyttelse for å unngå uberettigede bilder eller verre.

Enhetens synlighet

Den beste beskyttelseslinjen mot uønskede bilder er å administrere hvem som kan se deg når du bruker Share Share. For å få tilgang til disse innstillingene, åpner du hovedmenyen i nærheten ved å trykke lenge på hurtiginnstillinger-flisen eller ved å åpne Innstillinger og søke etter Deling i nærheten. Derfra velger du «Enhetssynlighet» i listen.

Her finner du tre alternativer: «Alle kontakter», «Noen kontakter» og «Skjult.»

«Alle kontakter» vil avsløre enheten din for alle i nærheten, inkludert kontakter og fremmede. Dette bør ikke slås på hvis du er bekymret for cyberblinking.

«Noen kontakter» er den beste balansen mellom brukervennlighet og personvern. Denne modusen begrenser synligheten for bare personer som er lagret i kontaktene dine – men selv da, må du aktivere veksle for hver kontakt du ønsker å kunne se deg.

Les også:  Hvordan få de klassiske Nexus Ringetones & System Lyder på hvilken som helst rotet telefon

For de fleste brukere er ikke «Skjult» nødvendig. Men hvis du vet at du ikke vil bruke Del nærliggende på noen tid, kan du velge denne innstillingen for å forhindre at noen ser deg. Dette vil også omfatte lagrede kontakter, så inntil du bytter til Alle kontakter eller Noen kontakter, vil du bare kunne sende og ikke motta filer og delbare elementer.

Hold forbindelsen trygg uten en månedlig regning. Få et livstidsabonnement på VPN Unlimited for alle enhetene dine med et engangskjøp fra den nye Android How Shop, og se Hulu eller Netflix uten regionale begrensninger.

Kjøp nå (80% avslag)>

Forsidebilde, skjermbilder og GIF av Jon Knight / Android How

Hvordan kopiere tekst fra hvor som helst på telefonen din – selv om appen blokkerer tekstvalg

Det er enkelt å kopiere tekst fra websider, meldinger, dokumenter og andre visninger på Android -enheten din - bortsett fra når det ikke...

9 måter å låse Android uten å bruke strømknappen på

Gitt hvor mye bruk det blir daglig, er strømknappen alltid en av de første maskinvarefunksjonene som kaller den slutter på en Android -telefon...

19 Harry Potter staver din Android -telefon kan støpe ved hjelp av Google Assistant

Apples Siri er godt kjent med trolldommene til trollmannsverdenen til Harry Potter, men det er ikke som Android-brukere er muggler. Google Assistant, Androids...